Städning

Vi hjälper dig med hemstädning i Skåne.

Hemstädning

Tillsammans med oss väljer du hur ofta du önskar städning, vilken dag i veckan samt vad du vill ha gjort varje gång. Kort sagt så utformar vi en arbetsbeskrivning speciellt anpassad till just din bostad. Du kan också kombinera ditt abonnemang med andra tjänster från oss.

Du har följande basutbud att välja mellan:

  • Veckostädning
  • Grovstädning
  • Städning av övernattningslägenhet

Med ett abonnemang hos oss kan du kombinera alla våra andra tjänster så att det exakt passar dig. Det gäller bl.a. fönsterputsning, tvättning/strykning, trädgårdsarbete, små reparationer, m.m.

På all vår personal tar vi utdrag ur polisregistret samt referenser. Vår personal är också sak- och olycksfallsförsäkrade.

Företagsstädning

Med samma noggrannhet som vi städar ert hem sköter vi om ert kontor, butik mm. Vi har erfarenhet och kapacitet att städa både stora och små lokaler. Tillsammans gör vi en uppdragsbeskrivning på vad ni vill ha hjälp med och frekvens. Baserat på denna får ni sedan ett fast pris.

Flyttstädning

Vi hjälper dig gärna med din flyttstädning. Vi tar med oss alla redskap och medel så att din förra bostad blir skinande ren. Vi har ett speciellt flytteam som är specialister på att få bort fläckar, fixa till ditt golv, spis, ugn, kylskåp, fönsterputsning m.m.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert.