Våra arbetsledare

Här presenterar våra arbetsledare, Ida och Magnus, sig själva och sitt arbete.

Ida Rönngren, Städtjänster

Jag heter Ida Rönngren och är arbetsledare på Rut & Rot Hemservice AB. Jag och mina medarbetare har stor erfarenhet inom hemstädning och tycker om att hjälpa er så att ni får det att fungera med alla aktiviteter som vardagen kräver.

Vi sätter stort värde på att samarbeta med kunden och är alltid lyhörd för våra kunders önskemål och krav. Du får alltid samma medarbetare som kommer och städar hos dig samt alltid samma dag och tid. Detta är en trygghet för våra kunder att ingen annan kommer in i hemmet utan din vetskap. Vår personal har naturligtvis en person- och sakförsäkring om olyckan skulle vara framme. Ditt 50% Rut-avdrag drar vi direkt på din faktura.

Efter några städningar tar jag alltid kontakt med dig som kund och frågar om allt var till belåtenhet och om där är något vi kan förbättra.

Magnus Anderberg, bygg- och trädgårdstjänster

Jag heter Magnus Anderberg och är arbetsledare på Rut & Rot Hemservice AB. Min bakgrund är att jag tidigare tagit hand om allt gällande underhåll av bostadsrättsföreningar samt byggt om och renoverat fastigheter. Jag har lång och gedigen kunskap om det mesta när det gäller reparationer.

Jag kan ge er lösningar när det gäller målning, snickeri, elarbeten, golvslipning, fönsterrenoveringar, staket, trädgård etc.

Som arbetsledare har jag rekryterat duktiga medarbetare som jag har arbetat med länge och som är pålitliga och kunniga i sitt fack. Går du och funderar på något projekt så kommer jag gärna förbi kostnadsfritt och ger dig förslag och en offert. Vi håller vad vi lovar när det gäller tiden för uppdraget och kvalitén.